Enkät för dig som vill samarbeta med oss! Landsomfattande turné

Under 2024 (med smygstart hösten/vintern 2023) genomför vi en landsomfattande turné där våra medlemmar kommer att presentera sin expertis. Nu vill vi höra vad du som skulle kunna tänka dig att vara med på våra aktiviteter är intresserad av.

Längst turnén planerar vi att besöka olika orter i Sverige och arrangerar aktiviteter som handlar om jämlikhet, tillgänglighet och mångfald, till exempel föreläsningar.

Vi har inte beslutat vilka orter vi ska besöka eller vad vi ska göra på varje ort, så genom att svara på vår enkät för samarbete här nedan, så har du en möjlighet att påverka turnén så att vi lyfter just din hjärtefråga på en plats som passar bra för dig.

Vi söker även samarbetspartners, till exempel dig som har en lokal att låna ut eller vill sitta med i ett panelsamtal. Vi vill gärna veta hur du skulle kunna tänka dig att samarbeta.

Visa intresse genom att svara på vår enkät

Enkäten är anonym om du inte fyller i dina kontaktuppgifter. Och du hittar den genom att klicka här.

  • Svara så snart som möjligt dock senast den 31 oktober på enkäten. 
  • Det går bra att skicka vidare till andra eller dela direkt i sociala medier med koppling till enkätens syfte.
  • Om du inte fyller i dina kontaktuppgifter i enkäten är den helt anonym.
  • Lämnar du in dina uppgifter så behandlar vi uppgifterna enligt vår GDPR-policy. Vilken går att läsa här via vår hemsida.

Vill du veta mer eller diskutera upplägg för turnén eller partnerskapet? Kontakta oss på info@mangfaldsforetagarna.se eller kika under ”om oss” här på sidan för direktkontakt till någon i styrelsen.

Rulla till toppen