Tillsammans är vi starka

Nätverk

Vi arrangerar nätverksträffar och mingel för att lära känna andra mångfaldsföretagare. Vi har även en medlemssida på Facebook där vi tipsar varandra om vad som händer inom mångfaldsområdet, ställer frågor och hjälper varandra om företagande i allmänhet och mångfald i synnerhet. Många har hittat nya samarbeten genom Mångfaldsföretagarna. Till exempel samarbetar våra medlemmar i montrar på MR-dagarna och bokmässan, för att lämna offerter på större uppdrag och utveckla nya produkter.

Stärk din kompetens

Som mångfaldsföretagare är vi nyfikna och vill alltid ha koll på senaste forskningen och utvecklingen. Det gör vi bland annat genom seminarier där våra medlemmar eller externa föreläsare står för temat. Exempel på ämnen vi haft fortbildning om är att möta motstånd, Excel och tillgänglighet och mångfald i estetisk verksamhet.

Starka tillsammans

Mångfaldsföretagarna arbetar för att stärka branschen. Vi vill öka efterfrågan på medlemmarnas tjänster, öka behovsinsikten hos kunder om medlemmarnas tjänster och öka betalningsviljan för mångfaldstjänster. Ju fler vi är desto mer kan vi göra!

Hur blir jag medlem?

Klicka på knappen nedan. Fyll i de uppgifter som efterfrågas. I sista steget får du betaluppgifter samt beloppet som ska betalas via din internetbank.

Vem kan bli medlem?

Alla som har en affärsidé med inriktning på jämlikhet, mångfald och/eller jämställdhet kan bli medlem i Mångfaldsföretagarna.
Medlemskapet är byggt på person och inte på företag.

Är du på väg att starta upp eller är praktikant så är du välkommen att höra av dig till oss i styrelsen så hjälper vi dig med ytterligare information om hur du kan bli medlem.

För att bli medlem måste du dela vår värdegrund.

Vad kostar det?

Medlemskap i Mångfaldssföretagarna kostar 1500 kronor per år.
Avgiften är uppdelad i en medlemsavgift om 100 och en serviceavgift om 1400 kronor. Serviceavgiften kan du dra av i ditt företag. Medlemsavgiften är utan moms.

REDUCERAD AVGIFT
Om du är på väg att starta upp, är praktikant eller har låg verksamhet i ditt företag kan du få reducerad avgift. Läs mer här om reducerad avgift och hur du får det.

Rulla till toppen