Mångfaldsföretagarna på Personal & Chef 2023

Den 27-28 september 2023 går Personal & Chef av stapeln på Kista Mässan i Stockholm. Mångfaldsföretagarna smygstartar sin landsomfattande Sverigeturné med att ha en egen programpunkt: Lönsamhet med mångfald & social hållbarhet den 28 september klockan 11-12.

Du är förstås varmt välkommen att delta antingen som medlemsföretag hos oss eller som annan besökare på mässan. Biljetterna är gratis och du hittar länk till att boka dem längre ner.

Öka din beställarkompetens inom mångfald, jämställdhet och tillgänglighet genom att mingla och lyssna på miniföreläsningar. Vi presenterar en samling engagerade experter tillika medlemmar i Mångfaldsföretagarna. De berättar utifrån sina samlade erfarenheter om framgångsfaktorer som skapar resultat i mångfaldsarbetet.

Miniföreläsningar

Gabriella Fägerlind – mångfaldskonsult
Gabriella Fägerlind driver sedan 1999 företaget ImplementDiversity. Gabriella är författare till boken Mångfald i praktiken och stöttar arbetsplatser i praktiska arbete med mångfald och inkludering via seminarier, utbildningar, ”verktygslådor” och rådgivning.

Dennis Kullman – jämställdhets- och mångfaldskonsult
Firma Dennis Kullman drivs av Dennis som är jämställdhets- och mångfaldskonsult och har varit engagerad i och arbetat med jämställdhetsfrågor i över 20 år. Verksamheten utgår från alla diskrimineringsgrunder och har alltid ett normkritiskt perspektiv. Uppdragen skräddarsys efter behov.

Eva Brådhe – affärsutvecklare
Eva Brådhe är grundare av Diversity Board, vars mission är att förändra strukturen i maktens korridorer och få in fler förebilder i näringslivets toppskikt. Målet är att få mer lönsamma bolag och organisationer genom fler perspektiv i ledande positioner. Vi erbjuder därför diversifierade advisory boards, Diversity Executive Search, samt Diversity Academy.

Astrid Deutschmann – jämställdhets- och mångfaldskonsult
Astrid Deutschmann driver Diversity4Growth AB med målet att öka jämställdhet och mångfald i europeiska teknikbolag. Astrid har mer än 25 års internationell erfarenhet av ledande roller inom teknikbranschen och en meritlista av framgångsrika förändringsledningsprojekt inom mjukvaruutveckling och teknisk projektledning.

Christina Ahlzen – jämlikhetskonsult
Medida drivs av Christina Ahlzen. Christina mäter, analyserar och utvecklar verksamheter mot ökad jämlikhet, mångfald och social hållbarhet. Christina är expert på innovativa metoder för att mäta och analysera jämlikhet på arbetsplatser och i samhället, och författare till boken Räkna med jämlikhet.

Lars-Göran Wadén – Tillgänglighetskonsult
Livet rullar vidare drivs av Lars-Göran Wadén arbetar heltid sedan 16 år tillbaka med att hjälpa kommuner, regioner, företag och föreningar att skapa tillväxt genom att göra verksamheten mer tillgänglig för fler. Med inspirerande föreläsningar och kreativa inventeringar ger han kunskap och verktyg för att lyckas.

Åsa Hägglund Larsson – expert social hållbarhet
Åsa Hägglund Larsson, Vd Body Å Brain, Expert inom social hållbarhet, mångfald, diskriminering, arbetsmiljö, hälsofrämjande arbetssätt. Skapar effektfulla och attraktiva arbetsgivare. Stöttar företag i att skapa arbetsmiljöer där man arbetar aktivt för allas rätt att trivas och må bra i och på arbetet.

Pernilla Alexandersson – vd och normingenjör
Pernilla Alexandersson – vd på Add Gender Normingenjörerna på Add Gender tolkar och rekonstruerar normer och strukturer med utgångspunkt i företagets affärsidé, kundsegment och medarbetare. Pernilla är också ordförande i branschorganisationen Mångfaldsföretagarna.

Frida Hasselblad – Senior jämlikhetskonsult på Make Equal
Med spetskompetens inom ledarskap och organisationsutveckling har Frida utbildat och metodutvecklat inom jämlikhetsfrågor i över 15 år, i ett decennium som VD på Make Equal. Hon stöttar näringslivet och offentlig sektor i strategisk implementering av mångfalds- och inkluderingsfrågor, som t.ex. jämlikhetsdata och kraven enligt CSRD.

Välkommen att besöka Personal & Chef

Du får med dig en ökad förståelse för hur lönsamhet och verksamhetsnytta kan nås genom bättre träffsäkerhet inom inkludering och social hållbarhet.

Mångfaldsföretagarna är en branschorganisation som samlar landets främsta och mest kunniga företag inom områden som jämställdhet, jämlikhet, tillgänglighet, diskriminering, normkritik, mångfald och inkludering.

Föranmälan är inte obligatorisk men uppskattas.

Läs mer och boka dig en fribiljett på Mångfaldsföretagarnas programpunkt.

Vi ses på Personal & Chef.

Rulla till toppen